Változások - 2012. március 8

1. Az aktivitás falon - az egyszerű lista fülön - csak a kérések és felajánlások jelennek meg. Ha szeretnél mindent látni (ahogy korábban volt), akkor kattints az összetett keresés fülre.
2. Az aktivitás falon és a szívességeknél a megvalósult és lezárt szívességek nem jelennek meg.
Február 23.-ai változások:
1. Az aktivitás falról levettük a "Rászorulók" és a "Szervezetek" fület és a "Tagok" át lett írva "Egyszerű lista" névre.
2. A "rászorulók" státusz át lett nevezve "korlátozott" névre.
- A korlátozott felajánlásai továbbra is látszanak.
- A korlátozottak kérései külön listában, ITT látszanak
- A korlátozott státuszról ITT olvashatsz
3. Aki annak idején Pártfogói támogatást kért, azt most kivesszük a korlátozott státuszból.
4. A Szívességeknél nincs már a "Rászorulok", "Sürgős kérések" fül.
5. Megszűnt a "rászorulónak szánom", a "rászorulok" szívesség típus. A "jó lenne" elnevezése "örülnék"-re változott.
6. Megélhetéssel kapcsolatos felajánlásaidat, illetve tárgyilagosan megfogalmazott nehézségeid leírását IDE várjuk, máshol nincs helye.
FIGYELEM, hozzászóláshoz, kapcsolódáshoz, közösségi részvételhez tagság szükséges – regisztráció 1,5 perc, megmértük. : )
Hát, Kedvesek...! Jó volt ez
Hát, Kedvesek...!
Jó volt ez a piros színű figyelemfelhívás, különben az életben nem nézem meg! :(
Most már értem, miért nem találtam eddig a "rászorulókat". Hát, ide dugtátok őket... Megmondom őszintén, én szánalmasnak tartom ezt a szemérmes elrejtést akkor is, ha az oldal nem az ő gondjaik megoldására jött létre! Többekkel beszélgettem már személyesen erről... Értem én, értem, hogy szívességeket szeretnétek látni, meg játékosságot, nem pedig megélhetési problémákat... De ezt akkor is kirekesztősdinek érzem!
Megértem Timike8303 felháborodását! Úgy el vannak zárva, hogy az csak na! S nekünk - korlátozatlan tagoknak - is nem kis időbe telik, míg rájuk találunk, ha arra vetemednénk, hogy valami ügyünk van velük. Nem lehetne mégis valahogy jobban szem elé tenni azt a bizonyos "külön listát", mint hogy ide kell jönni, s az "ITT látszanak" feliratra kattintani?
Mondom: szerintem szánalmasak ezek a változások! Tavaly nyáron, amikor regisztráltam, valahogy sokkal szebb volt ez az egész... Jó volt ide jönni! Félre ne értsetek!: Én most is szeretek itt lenni! Csak úgy érzem, sokkal több energiát igényel mindannyiunktól, mint akkor!
Remélem, lesz valamikor egy olyan összejövetel, ahol nyíltan lehet beszélni ezekről a kérdésekről, s azokkal az emberekkel, akik valóban illetékesek ebben a témában, s nem valaki másra mutogatnak! (Mert most - őszintén szólva - fogalmam sincs, kinek is írtam...)
Üdvözlettel: Dinuska